25. 4. 2024 / Global Investment Summit

Největší investiční konference v Česku se koná již na konci května a my vás na ni zveme jako její mediální partneři! Přijďte na GIS 2024 Summer Edition!

V úterý 28. května 2024 se bude v Martinickém paláci na Pražském hradě konat největší investiční konference v České republice a my vás na ni zveme jako její mediální partneři! Nese název GIS – Global Investment Summit a těšit se můžete na nadupaný program vedený těmi nejžádanějšími profíky z oboru.

Účastníci se mohou těšit na širokou škálu témat, včetně současných investičních příležitostí, tradingu, akcií, komodit, investic do nemovitostí a mnoho dalšího. Akci budou provázet čtyři hlavní bloky, které se budou věnovat makroekonomii, dlouhodobému investování, tradingu a alternativním investicím.

Nadupaný program a možnost setkání se spaekery

Pro účastníky je připraven bohatý program, který zahrnuje celodenní networking, využití PCE networkingové aplikace, online videa po skončení akce, after-party a možnost setkání a konverzace s významnými řečníky. Navíc budou mít příležitost navázat kontakt s investory, startupy a foundery. Během celého dne bude k dispozici catering a občerstvení.

Špičková jména z oblasti investic

Seznam řečníků GISu je impresivní a zahrnuje špičkové osobnosti z investiční scény a finančního trhu. Nechybí mezi nimi hlavní ekonom z Generali CEE Holding Miroslav Singer, hlavní ekonom Trinity Bank Lukáš Kovanda, ekonom MUP Dominik Stroukal, influencer Petr Plecháč ani výkonná ředitelka AKATu Jana Brodani. Kromě toho se na konferenci představí i šédredaktoři investičních webů, a to Jan Berka z Roklenu24 a Petr Novotný z Investičního webu.

Kupte si Early Bird vstupenky jen za 6900Kč!

Pro veřejnost jsou k dispozici dva typy vstupenek: Visitor a VIP. Visitor vstupenka, za cenu 4 900 Kč, zahrnuje plný přístup k programu konference. VIP vstupenka za 9 900 Kč zajišťuje exkluzivní přístup k VIP cateringu, VIP zóně, možnost setkat se řečníky a přístup na GLOBAL ECOMMERCE CONGRESS, který se bude konat souběžně na stejném místě. Do 10. dubna pro vás však máme Early bird vstupenky jen za 6 900 Kč.

POZOR! Pokud navíc využijete náš slevový kód KLUBINVESTORU20, můžete uplatnit slevu platící pro VŠECHNY vstupenky!

Tak neváhejte a kupte si je zde.